۱۵ آبان ۱۳۹۸، ۱۸:۱۳

استقبال از برنده گنکور ۲۰۱۹ / کتاب به چاپ دوم رسید

استقبال از برنده گنکور ۲۰۱۹ /  کتاب به چاپ دوم رسید

در حالی که دو روز پیش اعضای داوری جایزه گنکور ۲۰۱۹ از ژان-پل دوبوآ به عنوان صدو هفدهمین برنده این جایزه نام بردند، کتاب او روز بعد به چاپ دوم رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اکتوالیته، در حالی که رقابت گنکور امسال کارش را در اوایل ماه سپتامبر با معرفی ۱۵ رمان به عنوان نامزدهای اولیه شروع کرد، دو روز پیش هیات داوران از میان نامزدهای نهایی به «همه مردمانی که به دنیا می‌آیند به یک روش زندگی نمی‌کنند» نوشته ژان-پل دوبوآ به عنوان برنده۲۰۱۹ رای دادند.

کتاب این نویسنده که از وی به عنوان جان ایروینگ فرانسوی یاد می‌شود، یک روز پس از اهدای جایزه گنکور به چاپ دوم رسید.

ناشر این کتاب اعلام کرد به جز ١٢٠ هزار نسخه اولیه، در حال چاپ ٢٠٠ هزار نسخه دیگر شده است.

این نویسنده در رقابتی سخت و در دور دوم رای‌گیری موفق شد تا بر املی نوتومب دیگر فینالیست امسال فایق آید. در دور اول او ۶ رای را در برابر ۴ رای املی نوتومب در اختیار داشت و در رای دوم رای گیری به نفع او تمام شد.

جایزه گنکور برای رمانی درباره زندانی‌ای که مکالمه‌ای خیالی با چهره مرگ دارد به وی اهدا شد.

این نویسنده ۶۹ ساله پس از آن که نام وی به عنوان برنده اعلام شد گفت: هر چیزی می‌تواند در زندگی رخ دهد. وی افزود: فردا یک فردای دیگر است، همانطور که امروز بود.

دوبوآ همچنین گفت: از این که مورد محبت شما قرار گرفته‌ام واقعا متشکرم، اما بیش از آن برای این خوشحالم که همچنان سر پا هستم.

این روزنامه‌نگار و رمان‌نویس که لشکری از هوادار برای کتاب‌هایی چون «یک زندگی فرانسوی» درباره نسل انقلابی سال ۱۹۶۸ دارد، گفت: واقعا جای تقدیر دارد، اما گمان نمی‌کنم این برد خیلی زندگی‌ام را تغییر دهد.

وی با کتاب «زندگی فرانسوی» در سال ۲۰۰۴ موفق به کسب جایزه معتبر فمینا شد و این کتاب سه سال بعد به زبان انگلیسی هم ترجمه شد.

این نویسنده هنوز در خانه زیبایی در تولوز ، جایی که در آنجا متولد شده، زندگی می‌کند.

قهرمان او در کتاب جدیدش که ۲۵۶ صفحه است و تقریبا می‌توان آن را «همه مردمانی که به دنیا می‌آیند به یک روش زندگی نمی‌کنند» ترجمه کرد، فردی غمگین و نوستالژیک است و ریشه در شهری از جنوب غربی فرانسه دارد. اما زندگی او در یک لحظه دیوانگی نابود می‌شود و او خودش را در سلولی تنگ در کبک کانادا می‌بیند. وی با هم‌سلولش که مردی ترسناک و در عین حال مهربان است هم صحبت می‌شود و به گذران بودن جهان در دنیایی سرشار از خشونت و بی‌عدالتی پی‌می‌برد.

ژان پل دوبوآ کتابش را درباره روشن‌بینی و کوششی برای درک کارکرد جهان و پذیرش خشونت‌ها و ناهنجاری‌های آن خوانده است.

کد خبر 4765264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha